Site logo

Varsinais-Suomen maakuntakaavayhdistelmä

Varsinais-Suomen maakuntakaava on laadittu seutukunnittain valmisteltuina kokonaismaakuntakaavoina. Vanhimman Turun kaupunkiseudun maakuntakaavan ympäristöministeriö vahvisti elokuussa 2004, Salon seudun maakuntakaavan marraskuussa 2008 ja viimeiset Loimaan seudun, Turun seudun kehyskuntien, Turunmaan ja Vakka-Suomen maakuntakaavat maaliskuussa 2013. Korkein hallinto-oikeus hylkäsi 31.10.2014 päätöksellään ympäristöministeriön 20.3.2013 vahvistuspäätöksistä tehdyt valitukset. Varsinais-Suomen voimassa oleva lainvoimainen maakuntakaava on suurimmalta osin siten varsin tuore. Kokonaiskaavaa on täydennetty teemasisältöisillä Salo-Lohja -oikoradan (YM 2012), tuulivoiman (YM 2014) sekä taajamien maankäytön, palveluiden ja liikenteen (MV hyväksyi 2018) vaihemaakuntakaavoilla. Viralliset kaava-aineistot on saatavilla pdf:nä osoitteesta www.varsinais-suomi.fi/tehtävät-ja-toiminta/suunnittelu-ja-kaavoitus/voimassa-oleva-maakuntakaava

Paikkatietoaineistojen lisääminen dataportaaliin on tulossa. Väliaikaisesti aineistot voi pyytää Varsinais-Suomen maakuntaliiton paikkatietosuunnittelija Satu Kottoselta (etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi)

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Lounaistieto
Ylläpitäjän verkkosivusto http://www.lounaistieto.fi/
Julkaistu 04.10.2018
Lisätietoja
  1. https://www.varsinais-suomi.fi/fi/tehtaevaet-ja-toiminta/suunnittelu-ja-kaavoitus/voimassa-oleva-maakuntakaava
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Other (Open)
Viittaustapa Lähde: Varsinais-Suomen maakuntakaavayhdistelmä. Aineiston ylläpitäjä on Lounaistieto. Aineisto on ladattu Dataportaali -palvelusta 14.08.2020. Lisenssi ilmoitettu ylläpitäjän palvelussa.

Lisenssi

Muu (avoin)
[Open Data]

AvoimuusasteKäyttäjäarvio

(269)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus