Site logo

Varsinais-Suomen virkistyskohteet ja -reitit sekä retkeily- ja matkailukohteet

Aineisto on alun perin koottu osana Virkistä Dataa! -hanketta vuosina 2017 ja 2018, mutta se on jatkuvasti päivittyvä kokonaisuus. Timestamp-sarakkeen päivämäärätieto kertoo kunkin tietueen osalta päivitysajankohdan. Aineisto on kooste kunnille ja varsinaissuomalaisille ulkoiluun liittyville toimijoille suunnatusta kyselystä, LIPAS-aineiston sisällöstä, Metsähallituksen reitti- ja kohdetiedoista sekä Virkistä Dataa! -hankkeen keräämästä aineistosta.

Aineisto on Varsinais-Suomen luonnonarvojen ja -varojen vaihemaakuntakaavan taustaselvitystietoa, mutta sen on tarkoitus palvella virkistys- ja retkeily- ja matkailun kehittämistyötä monella tavoin. Aineiston päivitys tapahtuu hajautetusti Virma-työkalun avulla. Rajapinnat toteutetaan tällä hetkellä muutaman kuukauden välein tehtävällä päivityksellä, mutta tavoitteena jatkossa on välittää rajapintatieto suoraan Virman tietokannasta.

Aineistoon kuuluvat: pistemäinen kohdeaineisto ja viivamainen reittiaineisto

Data ja resurssit

Lisätiedot

Ylläpitäjä Varsinais-Suomen liitto
Ylläpitäjän verkkosivusto www.varsinais-suomi.fi
Julkaistu 18.06.2018
Päivitetty 18.03.2020
Lisätietoja
  1. https://virma.lounaistieto.fi/
Kategoriat
Datakokoelmat
Avainsanat
Alueet
Lisenssi Creative Commons Attribution 4.0
Viittaustapa Lähde: Varsinais-Suomen virkistyskohteet ja -reitit sekä retkeily- ja matkailukohteet. Aineiston ylläpitäjä on Varsinais-Suomen liitto. Aineisto on ladattu Dataportaali -palvelusta 11.07.2020 lisenssillä Creative Commons Attribution 4.0.

Lisenssi

Creative Commons Nimeä 4.0
CC-BY-4.0 [Open Data]

AvoimuusasteKäyttäjäarvio

(131)

Tilaa ilmoitukset muutoksista

comments powered by Disqus