Site logo

Varsinais-Suomen maakuntakaavayhdistelmä

Varsinais-Suomen maakuntakaava on laadittu seutukunnittain valmisteltuina kokonaismaakuntakaavoina. Vanhimman Turun kaupunkiseudun maakuntakaavan ympäristöministeriö vahvisti elokuussa 2004, Salon seudun maakuntakaavan marraskuussa 2008 ja viimeiset Loimaan seudun, Turun seudun kehyskuntien, Turunmaan ja Vakka-Suomen maakuntakaavat maaliskuussa 2013. Korkein hallinto-oikeus hylkäsi 31.10.2014 päätöksellään ympäristöministeriön 20.3.2013 vahvistuspäätöksistä tehdyt valitukset. Varsinais-Suomen voimassa oleva lainvoimainen maakuntakaava on suurimmalta osin siten varsin tuore. Kokonaiskaavaa on täydennetty teemasisältöisillä Salo-Lohja -oikoradan (YM 2012), tuulivoiman (YM 2014) sekä taajamien maankäytön, palveluiden ja liikenteen (MV hyväksyi 2018) vaihemaakuntakaavoilla. Viralliset kaava-aineistot on saatavilla pdf:nä osoitteesta www.varsinais-suomi.fi/tehtävät-ja-toiminta/suunnittelu-ja-kaavoitus/voimassa-oleva-maakuntakaava

Paikkatietoaineistojen lisääminen dataportaaliin on tulossa. Väliaikaisesti aineistot voi pyytää Varsinais-Suomen maakuntaliiton paikkatietosuunnittelija Satu Kottoselta (etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi)

Data och resurser

Mer information

Administratör Lounaistieto
Administratörens webbplats http://www.lounaistieto.fi/
Publicerad 04.10.2018
Länkar med ytterligare information
  1. https://www.varsinais-suomi.fi/fi/tehtaevaet-ja-toiminta/suunnittelu-ja-kaavoitus/voimassa-oleva-maakuntakaava
Grupper
Datainsamlingar
Områden
Licens Other (Open)
How to reference Källa: Varsinais-Suomen maakuntakaavayhdistelmä. The maintainer of the dataset is Lounaistieto. The dataset has been downloaded from Dataportaali service on 12.07.2020. The license can be found on the maintainer's service.

Licens

Annat (öppna)
[Open Data]

ÖppenhetRating

(260)

Subscribe for dataset updates

comments powered by Disqus